Het Jubileum prinsenpaar van 2017

Siem & Emma van Can zijn wel een heel speciaal prinsenpaar. Ze zijn namelijk broer en zus !!!! Siem is 9 jaar oud en zit in groep 6 van Basisschool Bergop in Ubachsberg. Zijn zus Emma is 11 jaar oud en zit in groep 8 van Basisschool Bergop. Prins Siem I en zijn prinses Emma I wonen samen met hun moeder Chantalle, vader Fred, zus Sara (die in 2015 jeugdprinses in Ubachsberg was) en hun hofoto Siem en Emma 2017ndje Luukkie in Colmont. Ze zijn allebei al jaren lid van de jeugdraad van elf van de Jong Ströpere. Samen met de andere leden van de jeugdraad maken ze dan altijd veel plezier ! Verder zijn ze ook allebei lid van judovereniging Juno Kata en fanfare St. Cecilia. Siem is slagwerker en Emma speelt schuiftrombone. Ze zijn dus allebei volop aanwezig in het verenigingsleven in Ubachsberg. Verder zijn ze ook nog misdienaar en Emma danst wekelijks met heel veel plezier bij Ritmo Jazzballet in Voerendaal. Als Siem thuis is vindt hij het heerlijk om te relaxen achter zijn tablet. Ook speelt hij graag samen met zijn vrienden een potje voetbal. Emma spreekt graag af met vriendinnen en houd van gezelligheid samen met vrienden of familie. Omdat Siem en Emma zoveel samen ondernemen is het des te leuker en heel speciaal dat ze samen uitverkoren zijn om jeugdprinsenpaar van Ubachsberg te zijn ! En dit alles ook nog in het jubileumjaar van de Jong Ströpere, 4×11 jaar !!!! Ze gaan hun uiterste best doen om er samen met alle inwoners van Gen Berg en omstreken een fantastisch carnavalsseizoen van te maken.  Graag nodigen we ook iedereen uit op onze receptie op zaterdag 28 januari 2017 om 19.11 uur in café Zinzen 2.0 te Ubachsberg.

ALAAF !!!!