Seizoen 2016/17 staat voor de deur

De 11e van de 11e komt nu snel dichterbij en er wordt hard gewerkt achter de coulissen.

Komend seizoen bestaat J.C.V. de Jong Ströpere 4×11 jaar en dat willen we niet zo maar aan ons voorbij laten gaan. We hebben het afgelopen jaar hard gewerkt voor allerlei verrassingen in het komend seizoen en we hebben er zin in. Onze sjlager voor het Leedjeskonkoer in november wordt na de zomervakantie ingezongen, de artiesten voor de prinsenproclamatie in januari zijn geboekt…en wat voor artiesten…geweldig!!!! De praalwagen is geboekt en na de vakantie gaan we weer op zoek naar de nieuwe prins en prinses…wie oh wie gaat het jubileumspaar worden? De jeugdraad is in juni op uitstapje geweest naar Bobbejaanland en heeft zich super geamuseerd. Foto’s staan ook op de site verder willen we nu nog niks verklappen, maar houdt de site en onze Facebook pagina in de gaten Alaaf!!